•  
  •  
  •  
  •  
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗΣ / ΔΥΣΛΕΞΙΑ/ΔΥΣΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ/ΔΥΣΓΡΑΦΙΑ/ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ???
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗΣ / ΔΥΣΛΕΞΙΑ/ΔΥΣΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ/ΔΥΣΓΡΑΦΙΑ/ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ???

ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗΣ / ΔΥΣΛΕΞΙΑ/ΔΥΣΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ/ΔΥΣΓΡΑΦ​ΙΑ/ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ??? 2 years, 3 months ago #700

• BENETIA
  • ( User )
  • Fresh Boarder
καλησπερα κα μπακαλη αλλα και σε ολους. να σας θυμισω λιγο οτι εχω ενα γιο στη δ δημοτικου και εχει διασπαση προσοχησ μαζι με δυσλε ξια , δυσορθογραφια,δυσγραφια. η δασκαλα του το βοηθαει πια οσο μπορει , πηγαινει φροντιστηριο αγγλικων και διαβαζει σε καθημερινη βαση με δασκαλα. ταυτοχρονα βλεπει ειδικη παιδαγωγο και ψυχολογο. το προβλημα μου ειναι οτι την τελευτταια εβδομαδα μου εκαναν παραπονα για την συμπεριφορα του ολοι!!! και η δασκαλα που τον διαβαζει και η δασκαλα στο σχολειο του και η δασκαλα των αγγλικων, ακομα και τησ μουσικησ που τον βλεπει 2 ωρεσ την εβδομαδα!!! παρουσιαζει επιθετικη συμπεριφορα , χτυπαει τουσ συμμαθητεσ του αφου τον εχουν χτυπησει πρωτοι, ενοχλει μεσα στην ταξη και δεν αφηνει την δασκαλα να κανει μαθημα,πεταγεται,φωναζει,γκρινιαζει. δεν εχει φιλουσ ενω το θελει παρα πολυ αλλα εξαιτιασ τησ συμπεριφορασ του ειναι αδυνατον να τουσ κρατησει. νιωθει συνεχωσ αποριψη. μεχρι και περσι μου ελεγαν ολοι τα καλυτερα λογια.(δεν ειχε την ιδια δασκαλα,ουτε δασκαλα για καθημερινο διαβασμα ουτε πηγαινε αγγλικα ουτε ειδικη παιδαγωγο ουτε παιδοψυχολογο).πιστευετε οτι η συμπεριφορα του ειναι εξαιτιασ τησ διασπασησ προσοχησ η δυσλεξιασ? συμιοτεον οτι χτυπαει και την αδελφη του με το παραμικρο που ειναι 6 και εκει μπαινω εγω στην μεση , μου υποσχεται οτι δεν θα το ξανακανει και παλι τα ιδια... η δασκαλα του σημερα μου ειπε οτι δεν μπορει να ανεχτει παραβατικη συμπεριφορα και εν μερη την καταλαβαινω... τον πηγε στον διευθυντη του σχολειου γιατι χτυπησε ενα κοριτσακι συμαθητρια του επειδη τον εδιωχνε απο το θρανιο που ηταν ολοι μαζι στην ομαδα οπου η δασκαλα ειχε επιλεξει. πωσ να τον αντιμετωπισω???? εγω ??? ο μπαμπασ του??? οι δασκαλεσ του??? ειμαι πολυ αγχωμενη και απογοητευμενη. ολα αυτα μπορει να τα προκαλεσει η διασπαση προσοχησ και τα υπολοιπα? σασ παρακαλω βοηθηστε με για να βοηθησω το παιδι μου. τι να πω στισ δασκαλεσ του??? σασ ευχαριστω πολυ. βενετια.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.21 seconds

Menu Χρήστη

You are here Forum