Καλημερα σε ολους και συγχαρητηρια για την υποστηριξη που προσφερετε σε ολους τους γονεις..ο γιος μου ειναι 5 1/2 χρονων και φετος πηγαινει νηπιαγωγειο.Αν και δεν εργαζομαι, τον στειλαμε προνηπιο περισυ γιατι λογω του οτι μενουμε σε περιοχη δυστηχως τρομερα αραιοκατοικημενη,ηθελα να ερθει σε επαφη και με αλλους και ιδιαιτερα με παιδακια.Δεν υπηρξε αγχος αποχωρισμου,ουτε κλαμματα,ειναι ενα εξυπνο παιδακι,στο σπιτι αρκετα δραστηριο και αρκετα ωριμο για την ηλικια του.Το προβλημα ξεκινα μεσα στο σχολειο.Απο περισυ εδωσε δειγματα εσωστρεφειας,μη γρηγορης ανταποκρισης σε δραστηριοτητες ..το ιδιο συνεχιζει και φετος που πιστευαμε πως θα ειχε συνηθισει και τα πραγματα θα ηταν καλυτερα.Με το που παταει το ποδι του στο σχολειο \"μπλοκαρει\" ,γινεται ενα αλλο παιδι.Καθεται πολυ ωρα μονος του μεχρι να αποφασισει τι θα ηθελε να κανει.Η δασκαλα του εντονα μου επισημανε πως πρεπει να το κοιταξουμε γιατι επρεπε να εχει αλλαξει συμπεριφορα και οτι ενω ειναι αποδεκτος απο τα παιδια εκεινος δεν μπορει να συμμετασχει.Σας παρακαλω κατατοπειστε με για το που θα πρεπει να απευθυνθω και τι μπορω εγω σαν γονιος να προσφερω.Επισης θα ηθελα να αναφερω οτι ετσι ηταν ο πατερας του μικρος και οτι εχει και μια αδερφουλα 3 1/2 χρονων με την οποια παιζουν φυσιολογικοτατα.Σας ευχαριστω πολυ..<br><br>Post edited by: καλλιστω, at: 2010/04/14 09:05