•  
  •  
  •  
  •  
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

• Page:
  • 1

TOPIC: Προλημα κοινωνικοποιησης στο σχολειο.

Προλημα κοινωνικοποιησης στο σχολειο. 2 years, 1 month ago #722

Καλημερα σε ολους και συγχαρητηρια για την υποστηριξη που προσφερετε σε ολους τους γονεις..ο γιος μου ειναι 5 1/2 χρονων και φετος πηγαινει νηπιαγωγειο.Αν και δεν εργαζομαι, τον στειλαμε προνηπιο περισυ γιατι λογω του οτι μενουμε σε περιοχη δυστηχως τρομερα αραιοκατοικημενη,ηθελα να ερθει σε επαφη και με αλλους και ιδιαιτερα με παιδακια.Δεν υπηρξε αγχος αποχωρισμου,ουτε κλαμματα,ειναι ενα εξυπνο παιδακι,στο σπιτι αρκετα δραστηριο και αρκετα ωριμο για την ηλικια του.Το προβλημα ξεκινα μεσα στο σχολειο.Απο περισυ εδωσε δειγματα εσωστρεφειας,μη γρηγορης ανταποκρισης σε δραστηριοτητες ..το ιδιο συνεχιζει και φετος που πιστευαμε πως θα ειχε συνηθισει και τα πραγματα θα ηταν καλυτερα.Με το που παταει το ποδι του στο σχολειο \&quot;μπλοκαρει\&quot; ,γινεται ενα αλλο παιδι.Καθεται πολυ ωρα μονος του μεχρι να αποφασισει τι θα ηθελε να κανει.Η δασκαλα του εντονα μου επισημανε πως πρεπει να το κοιταξουμε γιατι επρεπε να εχει αλλαξει συμπεριφορα και οτι ενω ειναι αποδεκτος απο τα παιδια εκεινος δεν μπορει να συμμετασχει.Σας παρακαλω κατατοπειστε με για το που θα πρεπει να απευθυνθω και τι μπορω εγω σαν γονιος να προσφερω.Επισης θα ηθελα να αναφερω οτι ετσι ηταν ο πατερας του μικρος και οτι εχει και μια αδερφουλα 3 1/2 χρονων με την οποια παιζουν φυσιολογικοτατα.Σας ευχαριστω πολυ..<br><br>Post edited by: καλλιστω, at: 2010/04/14 09:05

Re:Προλημα κοινωνικοποιησης στο σχολειο. 2 years ago #731

• FouliBakali
  • ( User )
  • Expert Boarder
καλησπέρα σας και ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια,

η αδερφούλα είναι μικρότερη και πολύ οικείο πρόσωπο, οπότε δεν μπορεί να καταλήξει κανείς σε ασφαλή συμπεράσματα. Επισκεφτείτε καλύτερα κάποιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο νοσοκομείου ή στο ΚΕΔΔΥ όπου υπάγεται το νηπιαγωγείο του μικρού.
Για οτιδήποτε προκύψει, γράψτε μου πάλι!

Re:Προλημα κοινωνικοποιησης στο σχολειο. 2 years ago #732

Σας ευχαριστω για την απαντηση,θα ηθελα να σας ρωτησω επειδη δεν εχω καθολου ξανασχοληθει με παρομοιο ζητημα, για το ποιο ΚΕΔΔΥ ανηκει το Νηπιαγωγειο απο που μπορω να το μαθω?Χτες ηταν η πρωτη φορα που η δασκαλα του μου ειπε οτι μιλησε απο μονος του ,εφαγε πιο γρηγορα απο οτι συνηθως και εγραψε με πιο πολυ ορεξη...και αυτο που αλλοι θεωρουν δεδομενο εμενα με εκανε να πεταξω στα ουρανια γιατι ξερω οτι μπορει, αλλα δεν μπορω να εξηγησω γιατι δεν θελει,Σας ευχαριστω και παλι....

Re:Προλημα κοινωνικοποιησης στο σχολειο. 2 years ago #733

• FouliBakali
  • ( User )
  • Expert Boarder
Πολύ ευχάριστη έξέλιξη, πραγματικά!
Η περιοχή σας είναι η ανατολική Αττική?
Καλέστε αυτό το τηλέφωνο, περιγράψτε το πρόβλημα του παιδιού και θα σας καθοδηγήσουν.

ΚΕΔΔΥ Ανατ. Αττικής
Κωστάρας Δημήτριος
Αναπλ/τής Προϊστάμενος
210-6646669
Fax:6028050
21ο χλμ. Λεωφ.Λαυρίου και Μεταξά 35, 194 00 Κορωπί

Όλα θα πάνε καλά!

Re:Προλημα κοινωνικοποιησης στο σχολειο. 2 years ago #734

Σας ευχαριστω για την αμεση απαντηση,η περιοχη που μενουμε ειναι στον Ωρωπο,θα επικοινωνησω με το τηλεφωνο που μου δωσατε και ελπιζω να εχω καλα νεα συντομα..
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.27 seconds

Menu Χρήστη

You are here Forum