γεια σου αχτιδα μπραβο εχει εναν ανθρωπο διπλά του που θελει να κοιταει μπροστα.(τι ζωδιο εισαι?

)
οταν εμαθα πως εχω δισλεξια και διάσπαση προσοχής κατα τυχη σε ενα video clab ήταν στα 24 και τώρα είμαι 26 τότε είχα παθει σοκ
.
αναγκαστικα να παω σε ψυχολογο. γιατι δεν μπορουσα να δεχτω οτι τοσα χρονια θεωρούσα τον εαυτο μου χαζο. και το test I.Q να δειχνει οτι ειμαι μαθήτρια του 20.
στο θέμα μας.
με βάση τα λογία της ψυχιάτρου που πήγα
ναι ειναι κληρονομικό
πρόβλημα δεν θα εχει ενα παιδι οταν κανει το τεστ στα 4
ενα δυσλεξικό παιδι εχει πανω απο ολα ελευθερο πευμα δηλ. επειδη εχει υπερκηνητικοτητα φανταζομαι πως πρεπει να βαριεται ευκολα οπως και εγω! εχει αναγκη να εξαιλησεται ραγδαία και θεωρητικά και πρακτικά.
για μενα εαν ήμουν στην θεση σου θα κοιτουσα την ποιοτητα "του σχολειου" και μια δευτερη ασχολεια καλητεχνικη, οπως θεατρο, στοιβο, παραδοσιακοι χωροι. κ.α ετσι θα τον ελενχεις χωρις να το πιαιζεις. και βεβαια ο δισλεξικος θελει οροια γιατι το ματι καταγραφει 5,000 και κατι εικονες το δευτερολευτο, μπορει ν΄ακουει 4 5 6 ομιλίες οι θορύβους ταυτοχρονα και να μηλαει η να ακουει κατι αλλο. αυτα ειναι λιγα παραδηγματα απο την εξυπναδα του γοιυ σου που τον σκλαβονει το σωμα του. ο πνευματικος μου ειχε δωσει ενα θρησκευτικο ενθετο που ελεγε ¨δυσλεξια δωρο θεου". θα δεις το παιδι σου να αλαζει οταν του μαθεις να κανει η να υλοποιει τους στοχους του εναν εναν χωρις ανχος (δεν χρειαζεται πιεση δωστον το αισθημα της αυτοπεποίθησης )
Υ.Σ να κανει παρεα με εξοισου εξυπνα ατομα οπως και το δικο σου.

με η χωρις δυσλεξια. συγγνωμη δεν ξερω σε τη θρησκια πιστευεις αλλα καλο ειναι να του βρεις και καποιον πευματικο οχι απλο παπα.γυγγνωμη και παλλι για ενα τοσο προσοποικο θεμα. περιμένω νεα.