καλημερα.οταν πηγαινε ο γιος μου στην πρωτη δημοτικου ειδαμε καποια προβληματα συμπεριφορας και ετσι τον πηγα σε εναν κλινικο ψυχολογο και διεγνωσε δεπυ.η παιδιατρος μας ηταν αντιθετη και μου ελεγε πως δεν εχει τιποτα.στην δευτερα δημοτικου ειχε την ιδια δασκαλα.μαθησιακα ειχε αρκετα προβληματα κυριως στην γλωσσα, στη συμπεριφορα ειχε αλλαξει τελειως προς το καλυτερο συμφωνα με τα λεγομενα της δασκαλας.ερχομαστε στη τριτη, φετος δηλαδη που αλλαξαν δασκαλα.τον σεπτεμβριο ηταν μια χαρα μεσα σε ενα μηνα αλλαξε.εγινε αντιδραστικος τις ωρες που ειχε μαθημα με την κυρια του και στα θρησκευτικα.εκλεισα ραντεβου στα κεδυ και εκει τελικα διεγνωσαν δυσλεξια οχι ομως δεπυ.ο ψυχολογος που τον εξετασε τονισε κατηγορηματικα πως δεν εχει δεπυ πως αυτος ειδε ενα παιδι σοβαρο, συγκεντρωμενο και με δομημενο λογο.η συμπεριφορα του ειπε πως προφανως εχει νακανει με αυτον που εχει απεναντι του,πραγμα το οποιο πιστευω και εγω τωρα πια, αφου ειμαι εγω αυτη που παρακολουθω τη ζωη του απο τοτε που γεννηθηκε.πηρα λοιπον το χαρτι και πηγα σχολειο εκει με περιμεναν ο σχ. συμβουλος,η διευθυντρια και η δασκαλα για να συζητησουμε την πορεια του παιδιου.δυστυχως ακρη δεν βρεθηκε,οενας υποστηριζε τα λεγομενα του αλλου και οι τρεις μαζι σφυροκοπουσαν εμενα.ο σχ. συμβουλος υποστηριζε οτι ηδυσλεξια δεν εχει σχεση με τη συμπεριφορα,η δασκαλα οτι δεν την αφηνει νακανει μαθημα κ.τ.λ τελος ενω στο πρωτο τριμηνο ειχε 3 β,στην γλ.,μαθ. και μελ. τωρα αφου διεγνωστηκε δυσλεξια πληροφορηθηκα προχθες απο το ιδιο το παιδι που γυρισε σπιτι πολυ πικραμενο για ακομη μια φορα οτι τον βαλανε 5 β γλ., μαθ.,μελ.,θρησκ. και τεχνικα.σας ευχαριστω που μ΄ακουσατε.